Maritieme stoffering

Bij de stoffering van schepen komen maatwerk, luxe en passie voor het stoffeervak samen. Westmaas is al vele tientallen jaren bekwaam in het maken van stofferingen voor schepen in alle mogelijke vormen. Van motorsloep tot kotter en van luxe motorjacht tot sportief zeiljacht.

Bij maritieme stoffering is elke opdracht uniek. Afhankelijk van de toepassing adviseren wij over materiaalkeuze, vorm en uitvoering. Is het bedoeld voor luxe, ontspanning of styling. Of moet het juist functioneel, robuust en praktisch zijn. Iedere toepassing vraagt om een eigen aanpak en een maatwerkoplossing.

Onze ervaring op het gebied van de stoffering van schepen is breed en veelzijdig. Een greep uit de mogelijkheden:

kuipkussens voor motorsloepen

luxe salonkussens voor motorjachten

matrassen voor alle soorten jachten

zonnedekkussens voor sloepen en sportboten

dinette kussens voor motorjachten

stoffering van stuurstoelen

specials op het gebied van lijnen, stuurwielen, raambekleding en vloerbedekking

Opdrachtgevers uit de maritieme sector weten Westmaas al jaren te vinden. Vaak, eigenlijk meestal, vanuit ons netwerk en op basis van aanbeveling. Daar zijn we niet alleen trots maar ook heel zuinig op. Jachthavens, jachtbouwers, makelaars en particulieren: we staan ze graag bij met een passend advies, realistische prijsopgave en een uitvoering die rekening houdt met persoonlijke wensen en een perfect resultaat.

Nieuwsgierig naar wat wij voor je kunnen betekenen? Bezoek onze showroom of neem contact op via mail of telefoon. In Woubrugge kan je kennis maken met onze collectie of een kijkje nemen in de stoffeerderij. Uiteraard komen we ook op locatie voor een advies op maat. Ons werkgebied is de ruit Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

Voor de stoffering van schepen werken wij graag met de collecties van JAB, Sunbrella, Ohmann, Silverguard, Vyva Fabrics, Svensson, Marine Tuft en Oceanair. Daarnaast zetten wij ook de merken en relaties op het gebied van interieurinrichting en meubelstoffering in of elke andere aanbieder op aanvraag.