Nautische raambekleding Oceanair

Raambekleding op schepen is voor velen een probleem. Voor ons is het een uitdaging. Samen met de innovatieve en hoogwaardige producten van Oceanair zoeken we graag naar de best passende oplossing. Oceanair is gespecialiseerd in het maken van raambekleding voor speciale raamvormen in de nautische wereld: van plezierjacht tot super yacht.

Als dealer van Oceanair voeren wij het standaardassortiment met verschillende praktische kant-en-klaar producten. Daarnaast zetten wij onze expertise als interieurspecialist graag in voor het realiseren van maatwerkoplossingen voor ingewikkelde raamvormen. Door intensieve samenwerking met opdrachtgever en het design team van Oceanair ontstaan zo unieke projecten.

Skysol classic
De Skysol classic een geplisseerde raambekleding die heel breed kan worden ingezet. De flexibiliteit van het doek in combinatie met de vernuftige techniek van Oceanair zorgt dat raamvormen kunnen worden bekleed die niet voor mogelijk worden gehouden.

Oceanair Skysol ClassicDe doeken waar de Skysols mee uitgevoerd kunnen worden zijn verschillend in transparantie. Van transparant – voor een lichtfilterend effect – naar lichtdoorlatend – voor voor goede privacy – tot verduisterend – voor volledige lichtwering. Voor elke situatie zijn verschillende installatie opties. Bijvoorbeeld vrijhangend maar ook ingespannen voor ramen met een bepaalde helling. Voor de bediening kan worden gekozen voor koord of koordloze handbediening of zelfs comfortabele elektrische bediening.

De realisatie van maatwerkoplossingen vraagt veel aandacht. Voor een eerste indicatie worden globale maten opgenomen en is er vaak een eerste inspectie van de situatie ter plekke. Bij opdracht wordt nauwkeurig ingemeten en indien nodig mallen gemaakt. Na goedkeuring van de tekeningen worden de blinds door Oceanair geproduceerd. Installatie kan in overleg worden verzorgd.

Skysol Pleatedshade

Oceanair PleatedshadeDe Skysol Pleatedshade is een veelzijdige en voordelige oplossing voor kleine raamoppervlakken. Het doek bestaat uit een slijtvaste polyester stof in de kleuren wit, creme of marine blauw. De Pleatedshade wordt geleverd met montagemateriaal en is snel en eenvoudig zelf te installeren. Naast maatwerk op aanvraag is het verkrijgbaar in 5 standaardmaten, al vanaf € 61,00.

Skysol Motion

Oceanair Skysol MotionDe Skysol Motion is een luxe en compacte oplossing voor kleine ramen. Vanwege het ingebouwde spansysteem zijn er geen extra geleidingsdraden nodig en kan het koordloos met de hand worden bediend. Het geplisseerde doek is bestand tegen nautische omstandigheden en de aluminium profielen uitgevoerd in wit of creme. De Skysol Motion is verkrijgbaar in 4 standaardmaten, al vanaf € 110,00. Daarnaast kan het ook op maat en met afwijkende stoffen worden geproduceerd.

Cabinshade

Oceanair CabinshadeDe Cabinshade is een verduisteringsrolgordijn voor luiken en ramen en kan zowel horizontaal als verticaal worden geplaatst. Het praktische cassette model is eenvoudig te monteren en handig in gebruik. Het doek zelf is volledig verduisterend en bestand tegen nautische omstandigheden. De Cabinshade is verkrijgbaar in 4 standaardmaten en 3 profielkleuren, al vanaf € 82,00. Maatwerk is mogelijk op aanvraag.

Portshade

Oceanair PortshadeSpeciaal voor patrijspoorten en kleine ramen heeft Oceanair de Portshade ontwikkeld. Dit is een ultra compact verduisteringsgordijn met stijlvolle cassette en verduisterend doek geschikt voor nautische toepassing. Het rolgordijn kan eenvoudig zelf worden gemonteerd, op zowel horizontale als verticale oppervlakken. De Portshade is inclusief montagemateriaal verkrijgbaar in 4 standaardmaten en 3 profielkleuren, al vanaf € 65,00.

Skyshadow

Oceanair SkyshadowVoor sommige raamvormen of -situaties is het lastig om een werkbare vorm van raambekleding of zonwering te installeren. De Skyshadow is dan een uitkomst. Deze raamschermen kunnen in vrijwel elke maat en vorm worden geproduceerd en worden met zuignappen aan het glas bevestigd. Het reflecterende folie aan de buitenzijde zorgt voor zonwering en de verduisterende laag aan de binnenzijde zorgt voor lichtwering. De eenvoud van het product maakt het enerzijds zeer betaalbaar en anderzijds geschikt voor maatwerk. De Skyshadow wordt geproduceerd aan de hand van een mal die de exacte vorm van het raam volgt. Ook voor het maken van mallen kan een beroep op ons worden gedaan.