Dakraamproducten

Dakramen zorgen voor licht en ventilatie in het schuine vlak. Ze maken een kamer met een schuin dakvlak daardoor comfortabeler en functioneler, of het nu gaat om een knusse slaapkamer, prettige werkkamer of praktische bergruimte. Voor de regulering van het daglicht zijn prima oplossingen die perfect zijn afgestemd op het dakraam.

Voor de meest voorkomende VELUX® dakramen kan het best worden gewerkt met VELUX dakraamproducten. Voor slaapkamers is het VELUX verduisteringsgordijn het meest gebruikte product. Het zorgt voor warmtewering en volledige verduistering doordat het doek in de subtiele zijprofielen loopt. Maar ook voor warmtewering met behoud van daglicht zijn er prima oplossingen zoals lichtdoorlatende rolgordijnen of plissés. Ideaal voor werk-, berg of wasruimte. Door de traploze verstelling kunnen de dakraamproducten in iedere gewenste stand worden gezet om daglicht en privacy naar behoefte te reguleren.

Ben je nieuwsgierig naar de toepassingsmogelijkheden van rolgordijnen voor jouw situatie, bezoek dan de showroom voor advies aan de hand van voorbeelden en onze praktijkervaring.

Wij werken graag met de dakraamproducten van VELUX Nederland.