Karpetten

Geef zachtheid aan je interieur met een karpet. Ervaar het comfort (lekker op de grond zitten) en de akoestiek (tapijt absorbeert geluid). Het aardige is dat je een vloerkleed helemaal af kan stemmen op de stijl van je interieur. Kies het materiaal: een natuurlijke vezel of een luxe superzachte hoogpool. Kies de kleur: stem het af op de bank of de gordijnen. Kies de maat: voor de bank of de hele zithoek er op: een karpet kan op de centimeter worden afgestemd op jouw wensen. Kies de afwerking: extra hoog met volume, extra accent met een zichtbare band, extra subtiel met een blinde band of eenvoudig met festonneergaren. Kortom: heel veel mogelijkheden die vragen om een goed advies. Westmaas helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Alle keuzes gemaakt: Westmaas zorgt voor de perfecte afwerking bij het juiste atelier tegen de beste prijs.

Een afgewerkt stuk tapijt hoeft lang niet altijd rechthoekig te zijn. Speciale vormen voor in huis maar ook bijvoorbeeld caravan of boot worden door ons op maat pasgesneden en op een passende manier afgewerkt. Over maatwerk gesproken.

Waar je met kamerbreed tapijt structuur, kleur, uitstraling en afmeting helemaal kan afstemmen op je wensen zijn de mogelijkheden met patronen beperkt. Daarom heeft Westmaas karpetten collecties met een geheel eigenzinnige look. Zoals bijvoorbeeld de Louis de Poortere Vintage collectie. Deze serie vloerkleden hebben een eigen karakter met een sleetse uitstraling in gemengde kleurstelling die helemaal past in de interieurs van nu. Bij Westmaas kan je de stalen zien en voelen, kiezen uit de verschillende maten en rekenen op bezorging aan huis.