Laminaat

Al jaren is laminaat bekend als een praktische en populaire vlakke vloer. Handig in gebruik en eenvoudig in onderhoud. En de keuze in kleur, formaat en patroon is nagenoeg onuitputtelijk. Laminaat wordt paneelgewijs gelegd en in elkaar geklikt. Daarmee is iedere kamervorm prima dicht te leggen. Het grote voordeel van de klikverbinding is dat de vloer weer prima opneembaar en verhuisbaar is.

Onze laminaatcollectie bestaat uit degelijke en goedgeprijsde kwaliteiten van Saffier en Parador. De collectie van Saffier heeft een aantal zeer actuele houtdessins in goede kleuren. De herkomst uit de fabriek van een bekende laminaatfabrikant staat garant voor een technisch perfect product. De patronen van Parador zijn een klasse apart. Uiteraard zijn houtpatronen volop beschikbaar maar ook unieke fantasie designs: niet te beschrijven, die moet je gewoon gezien hebben.

Zelf leggen of laten leggen? Met een beetje handigheid, een goed advies en het juiste gereedschap is laminaat prima zelf te leggen. Westmaas helpt je bij het kiezen van de juiste vloer, ondervloer, plinten en afwerkprofielen. Niet te veel en niet te weinig. En ja, we bezorgen binnen de regio ook keurig aan huis. Heb je twee linker handen? Dan doe je een beroep op de legservice van Westmaas. Wij zorgen er voor dat de vloer netjes wordt gelegd en afgewerkt zodat je er geen omkijken naar hebt.

Wij werken graag met de laminaatcollecties van Parador en Saffier.. Ook andere merken zijn bij ons op aanvraag verkrijgbaar.