Railsystemen

Een gordijn bestaat uit drie onderdelen: de stof, de manier van maken en, niet onbelangrijk, het ophangsysteem. Moet het gewoon functioneel zijn of wil je juist een extra styling element aan je interieur toevoegen?

Wij beschikken over een groot scala aan rail- en roedesystemen, van strak functioneel tot helemaal in lijn met elke andere woonstijl. Het meest gebruikt zijn de moderne aluminium railsystemen die naadloos tot grote breedte op maat kunnen worden gemaakt. Maar ook roeden van hout en staal bieden een goede aanvulling op de woonstijl. Nog mooier zijn de railroede of binnenloopsystemen die functionaliteit en design perfect combineren.

Westmaas werkt graag met kwalitatief goed materiaal. Een goed voorbeeld hiervan zijn de rail- en roedesystemen van Interstil. De systemen van Interstil kenmerken zich door hun perfectie in ontwerp, functionering en afwerking. In de basisconfiguratie zijn deze systemen uiterst concurrerend in prijs ten opzichte van andere aanbieders.

Alles valt of staat met een goed advies. De keuze van een stof kan bepalend zijn voor de keuze voor een rail of roede. Dit geldt ook voor de keuze voor een bepaalde vorm van confectie. Profiteer van onze kennis en ervaring bij het kiezen van de optie die het beste bij jou past.

Je kunt bij ons trouwens ook terecht voor een kwalitatieve rail op maat. Geleverd op de centimeter met precies de onderdelen die je nodig hebt: niets teveel, niets te weinig. Een bocht gebogen uit één stuk zonder las-stuk: ook geen probleem. En ben je op zoek naar reserve onderdelen van een oud railsysteem: wij hebben het nodige op voorraad en verkopen niet graag nee. Tip: neem een onderdeel mee naar de winkel of stuur een foto via de mail.