Vakwerk

Het leggen van vloerbedekking is geen doe-het-zelf werk. Het begint allemaal met het kiezen van het juiste tapijt voor de toepassing. Een goed advies, gebaseerd op materiaalkennis en ervaring, is essentieel. Dit advies krijg je van de vakman dus bij Westmaas. Maar ook de legwijze vraagt om vakmanschap. Afhankelijk van type tapijt, toepassing en ondervloer moeten er keuze worden gemaakt. Ook de afwerking vraagt om specifieke materialen en technieken. Westmaas weet welke methode moet worden gekozen en welke materialen moeten worden gebruikt.

Als tapijt, legwijze en hulpmateriaal zijn bepaald komt het aan om vakkundige installatie. Westmaas werkt met ervaren stoffeerders die vakwerk hoog in het vaandel hebben staan. Zij zorgen er voor dat het tapijt wordt gelegd op de manier die zorgt voor jarenlang plezier.

Zijn er extra wensen dan draaien wij onze hand daar niet voor om. Op verzoek zorgt Westmaas er voor dat bestaande vloerbedekking wordt verwijderd en afgevoerd. Westmaas beseft goed dat het leggen van vloerbedekking een grote impact kan hebben op de ruimte in de woning. We denken graag mee als het gaat om het verplaatsen van meubelen. En voor een perfect eindresultaat leveren we de ruimte graag schoon op: afval en restanten worden door Westmaas netjes afgevoerd zodat je de kamer weer snel in gebruik kan nemen.