Vinyl

Is het zeil of is het zijl? In de woninginrichting noemen we het vinyl, vooral bekend onder de merknaam Novilon. Probleemloze vlakke vloerbedekking die al sinds jaar en dag in vele interieurs wordt gebruikt. Opvallend is dat de uitstraling steeds luxer en professioneler is geworden, de techniek staat niet stil.

Het grote voordeel van vinyl is dat het los wordt gelegd en minder hoge eisen stelt aan de ondervloer. Een vlakke vloer is vaak al voldoende en egaliseren is niet altijd nodig. Omdat vinyl meestal los wordt gelegd is het prima opneembaar en verhuisbaar.

Vinyl wordt geleverd in de lengte van de kamer in een breedte tot 400 cm. In de meeste gevallen dus naadloos van plint tot plint. Novilon biedt in veel gevallen ook nog de mogelijkheid om op 200 cm en 300 cm breed te bestellen waardoor het snijverlies tot een minimum wordt beperkt. Over snijden gesproken: hier komt weer een vakman aan te pas. En dat is precies wat Westmaas graag levert: een kwaliteitsvinyl, vakkundige installatie en afwerking en een perfect eindresultaat.

Wij werken graag met de vinylcollecties van Novilon en Ambiant. Ook andere merken zijn bij ons op aanvraag verkrijgbaar.