Vinylstroken

Met PVC vinylstroken heb je een dijk van een vloer. De stroken met plank- of steenmotief worden stuk voor stuk gelijmd op een geëgaliseerde ondervloer. Zo vormen ze een geheel met de ondervloer zonder het hinderlijke klikgeluid van een zwevende vloer. Hierdoor zijn ze ook ideaal in combinatie met vloerverwarming omdat het rendement optimaal is.

De slijtvastheid van vinylstroken garandeert jarenlang plezier van je vloer. Vanwege de extreem sterke toplaag is de vloer niet gevoelig voor beschadiging. En het onderhoud is nihil. Je hoeft niet te schuren, lakken, olieën of in de was te zetten. Alleen periodiek schoonmaken.

Westmaas werkt in haar collectie met de meeste populaire merken op het gebied van vinylstroken zoals Novilon, Expona, mFlor en Greenflor. Een goede aanvulling hierop is de huiscollectie Kijken Kiezen Kleuren: een scherp geprijsde serie populaire dessins van uitstekende kwaliteit.

PVC vinylstroken vragen wel de nodige aandacht als het om het leggen gaat. Ten eerste de ondervloer: die moet superglad zijn en dus geëgaliseerd worden. Een klus waar Westmaas goed in thuis is als het gaat om kennis en ervaring over de verschillende ondergronden. Ook het leggen vraagt om vakwerk. Onze stoffeerderij weet goed raad met het volledig pasmaken van de stroken en afwerken van de vloer.

Wij werken graag met de vinylstrook collecties van Expona, Green-Flor, Novilon, Parador, TFD en Ambiant. Ook andere merken zijn bij ons op aanvraag verkrijgbaar.