Vouwgordijnen

Roman blinds of vouwgordijnen worden gemaakt van gordijnstoffen en daar haal je sfeer en zachtheid mee in huis. Een prima oplossing dus voor horizontale raamdecoratie geschikt voor veel raampartijen van uiteenlopende formaten.

Vouwgordijnen zijn prima te combineren met geplooide gordijnen al dan niet van dezelfde stof. Het ene raam leent zich nu eenmaal beter voor een vouwgordijn en het andere, bijvoorbeeld grotere raam, voor geplooide gordijnen. Zo creëer je eenheid en rust in je interieur.

Bij het maken van vouwgordijnen is het van belang om de eigenschappen van de stof goed in de gaten te houden. Bij voorkeur kamerhoog, zodat je geen naden krijgt, en stabiel en kleurecht, want vouwgordijnen vangen veel licht op. Naast een grote keuze geschikte stoffen heeft Westmaas veel ervaring in het adviseren, maken en plaatsen van vouwgordijnen. Westmaas werkt met verschillende collecties en ateliers voor een compleet aanbod. Iedere collectie en atelier heeft zijn eigen sterke kanten en wij delen de voor- en nadelen graag met onze klanten zodat ze juiste keuze kunnen maken. En onze service houdt niet op bij het moment van opleveren want ook in de jaren daarna kun je een beroep op ons doen voor reparaties zodat je vouwgordijnen er netjes bij blijven hangen.

Wij werken graag met de vouwgordijncollecties van Ado, Artelux, Luxaflex en De Ploeg maar kunnen ook vouwgordijnen maken van elke andere stof uit onze collectie.