CBW-erkend

CBW erkend is een garantieregeling interieurbedrijven die zijn aangesloten bij branche organisatie INretail. Ook Westmaas Interieur is aangesloten bij deze organisatie en deelnemer van de garantieregeling. Wij zijn dus ‘CBW erkend’ . Dit keurmerk biedt onze klanten een aantal belangrijke voordelen als het gaat om de veiligeheid en zekerheid van een aankoop.

De belangrijkste voordelen zijn de extra productgarantie die CBW erkende winkels bieden, aanbetalen zonder risico en een onafhankelijke geschillencommissie die klachten behandeld. Winkels die CBW erkend zijn hanteren algemene voorwaarden die de consument goed beschermd. Deze zijn opgesteld in samenwerking met de consumentenbond. Als er bij een opdracht sprake is van een aanbetaling zijn deze aan een maximum gebonden. Bij faillissement is de aanbetaling niet verloren maar heeft men recht op vervangende koop op een andere CBW erkende winkel die de aanbetaling verrekend met de nieuwe opdracht. Als er sprake is van een klacht of een geschil waar de partijen er samen niet uitkomen, dan kan een beroep worden gedaan op de onafhankelijke geschillencommissie. Optimale rechtsbescherming dus.

Voor Westmaas Interieur is het gebruik van de CBW-erkenningsregeling belangrijk om het vertrouwen dat wij uitstralen te bevestigen. Daarnaast vinden wij het een must om een bijdrage te leveren aan en onderdeel uit te maken van de vereniging die de gehele branche vertegenwoordigd.

Meer info vind je op CBW erkend.