Luxaflex actie

Luxaflex Raamdecoratie staat al 70 jaar voor exclusieve en innovatieve raambekleding op maat. Dat mag gevierd worden dus daarom krijg je ieder 4e Luxaflex raamdecoratie product cadeau! Helemaal gratis! De actie begint op 1 april en loopt tot 30 april 2021.

Voor de actie gelden de volgende voorwaarden:

  • de actie geldt voor alle raambekledingsproducten; horren, gordijnen, shutters en losse onderdelen zijn uitgesloten
  • de actie geldt op het basisproduct; losse onderdelen, extra opties en montage zijn uitgesloten
  • de actie geldt op het goedkoopste product en wordt direct verrekend op de bestelling
  • bij veelvouden van vier geldt de actie op de goedkoopste producten
  • de actie is niet geldig in combinatie met andere acties

Hoe gaat het in z’n werk? Het begint met een advies op maat. Dat kan in de Luxaflex Inspiration Shop in onze winkel. In deze shop vind je alle mogelijke voorbeelden van producten en demonstraties van de verschillende opties. Na het maken van je (voorlopige) keuze maken we een afspraak bij je thuis. Hier worden de maten opgenomen en bepaald welke mogelijkheden het beste bij jouw situatie passen.

Het is ook mogelijk om direct een afspraak bij je thuis te maken. Als je al een voorkeur hebt voor een bepaald product nemen wij het juiste staalmateriaal mee, adviseren we ter plaatse en nemen we de juiste maten.

Je ontvangt zo snel mogelijk een offerte op maat waarbij de actie direct wordt verrekend in het totaal. Wil je meer weten of een afspraak maken, bel dan met de winkel 0172 518107 of mail naar info@westmaas.nl.