Ambiant PVC Amazon

Ambiant vloeren

Het merk Ambiant omvat een brede collectie vloeren van verschillende soorten waaronder tapijt, vinyl en PVC stroken. Al deze collecties zijn volledig afgestemd op de huidige woonwensen en interieurtrends.

Kenmerkend voor de collecties van Ambiant is de hoogwaardige kwaliteit van de producten tegen een gunstig prijsniveau. Hierdoor kunnen de producten van Ambiant op veel verschillende niveaus worden ingezet: van no-nonsense in een functionele ruimte als zolder of berging tot kamers die vragen om een luxe en hoogwaardige uitstraling zoals de woonkamer.

In de tapijtcollectie vind je zowel strakke bouclés met luspoolstructuur als zachte frisés met chique uitstraling. De tapijten kunnen worden gelegd van plint tot plint maar zijn ook prima te gebruiken als karpet op maat. De kamerbrede vinyls zijn verkrijgbaar met hout- en steenprint, van robuust eiken tot moderne betonlook. Tot slot lenen de PVC stroken van Ambiant zich perfect voor een hoogwaardige vloer die geschikt is voor intensief woongebruik. Ook hier is een ruime keuze in dessins zoals planken in stroken of visgraat maar ook eigentijdse steenmotieven.

In onze showroom zijn alle producten van Ambiant overzichtelijk gepresenteerd. Uiteraard worden ze door ons voorzien van een passend advies en vakkundige installatie.

Onze merken: