COREtec The Naturals Herringbone VG806 Forest

COREtec

COREtec is sinds de oprichting in 2001 in korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevend merk in waterdichte PVC-klikvloeren. De vloeren van COREtec zijn opgebouwd uit een uitertst stabiele drager met klikverbinding en natuurgetrouwe hout- en steendecors, afgewerkt met hoogwaardige slijtlaten. Hierdoor wordt het gebruiksgemak van een PVC vloer gecombineerd met het praktische en flexibele legproces van een klikvloer.

COREtec vloeren kunnen direct over bestaande vloeren worden gelegd en vereisen geen omslachtige egalisatie werkzaamheden. De kurkonderlaag vangt onregelmatigheden in de ondervloer op en zorgt voor extra geluiddemping. De kern van de klikverbinding is waterdicht en zeer stabiel waardoor de panelen niet vervormen en strak kunnen worden gelegd. Bovendien zijn de vloeren met een R-waarde van 0.101 geschikt voor vloerverwarming.

In onze showroom vind je de collectie The Naturals, Megastone en The Essentials op grote panelen voor een goede indruk van decor, kleur en structuur. Vanzelfsprekend kan je rekenen op een degelijk advies en vakkundige installatie van alle COREtec vloeren.

Onze merken: