De Munk Carpets Casual Rinaldo RI-01

De Munk Carpets

Vloerkleden, karpetten en tapijten van De Munk Carpets worden geïmporteerd uit Nepal, Marokko, Pakistan, India en Portugal. De collectie bestaat uit een actuele mix van trendy en tijdloze handgeknoopte, handgeweven en handgetufte kleden van hoge kwaliteit.

De producerende leveranciers worden met zorg gekozen waarbij veel aandacht wordt besteed aan goede en eerlijke werkomstandigheden. De contacten met de leveranciers zijn persoonlijk en frequent waardoor kwaliteit en herkomst optimaal bewaakt worden.

Een belangrijk pluspunt van de De Munk Carpets collectie zijn de uitgebreide mogelijkheden in maatwerk. Naast de meest voorkomende maten 170×240, 200×250, 200×300 en 250×350 kunnen de tapijten helemaal naar wens op maat worden gemaakt. Niet alleen rechthoekig maar ook rond en ovaal.

In onze showroom vind je een mooie selectie van de moderne handgemaakte kleden van De Munk Carpets. De collectie Modern bevat geweven wollen tapijten met typische structuren en kleurnuances. De collectie Casual kenmerkt zich door de grove, wollen poolstructuur in gemêleerde kleurstelling. Bij de maatwerkcollectie Endless kan de kleurstelling helemaal naar wens worden samengesteld met de ruim 50 beschikbare kleuren. Hierdoor ontstaat een uniek stuk maatwerk dat perfect is afgestemd op je interieur.

Onze merken: