JAB Anstoetz interieurstoffen outdoorstoffen

JAB Anstoetz

De oorsprong van de JAB Anstoetz group ligt in de Duitse stad Bielefeld. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke speler in de markt van interieurstoffen met vestigingen door heel Europa een ook de rest van de wereld.

Kenmerkend voor het aanbod van JAB Anstoetz is de onuitputtelijke hoeveelheid collecties in gordijnstoffen, meubelstoffen en vloerbedekking. Voor alle denkbare interieurstijlen heeft JAB passende stoffen, van degelijk en functioneel tot uiterst decoratief en luxe.

In onze showroom vind je zowel prachtige gordijnstoffen als veelzijdige meubelstoffen. De belangrijkste transparanten en inbetweens zijn vertegenwoordigd in de JAB CC collectie, aangevuld met een collectie must-have uni-stoffen in katoen, linnen en polyester. Op de verzameling vlakboeken met meubelstoffen van JAB die wij de afgelopen decennia hebben opgebouwd zijn we ook bijzonder trots. Het is een complete collectie met no-nonsense uni’s, exclusieve outdoor stoffen, uitgesproken klassieke en zeer eigentijdse stoffen. Evergreens als velours, chenille en gobelins ontbreken uiteraard niet.

Naast het ruime aanbod mag ook de Duitse Gründlichkeit van JAB Anstoetz niet onvermeld blijven. Zowel het staalmateriaal als de leveringen zijn tot in de puntjes verzorgd en belangrijker nog, altijd snel, adequaat en foutloos. Fijn voor ons dus ook fijn voor onze klanten.

Onze merken: