Kendix Nuno

Kendix

Kendix is een gerenommeerde fabrikant van exclusieve gordijnstoffen opgericht in 1958 en voortgekomen uit een ambachtelijke Brabantse weverij. Sinds 2005 is Kendix één van de merken van Artex dat onderdeel uitmaakt van multinational Hunter Douglas.

De basis voor de bedrijfsfilosofie van Kendix is esthetiek en origineel denken in moderne actuele vormgeving. Dat is goed terug te zien in de gordijnstoffencollecties van Kendix. Een zorgvuldig afgewogen combinatie van hoogwaardige materialen, innovatieve technieken, vooruitstrevende kleuren en vooral originele en eigenzinnige dessins.

Aan de basis van de collectie staat een team van toegewijde en creatieve ontwerpers die er continu voor zorgen dat de stoffen van Kendix onderscheidend en trendsettend zijn. Hierdoor ontstaat een veelzijdige collectie met een typisch Kendix-karakter. Wil deze collectie zien en voelen, bezoek dan onze showroom. Daar vind je de prachtige inbetweens, uni’s en dessinstoffen en krijg je ook nog eens een gedegen advies over de materialen, confectiemogelijkheden en ophangsystemen.

 

Onze merken: