Luxaflex Duette Elan Duo Tone 9322

Luxaflex

Luxaflex® is marktleider op het gebied van raamdecoratie- en binnenzonweringsproducten. Het meest bekend is Luxaflex® om de introductie van de aluminium horizontale jaloezie in Europa in 1951. De populariteit van het product neemt een grote vlucht en de naam Luxaflex® wordt voor altijd gekoppeld aan de jaloezie.

Sindsdien heeft Luxaflex® voortdurend nieuwe producten ontwikkeld en op de markt gebracht. Zowel voor de techniek als het design heeft het merk vele prestigieuze prijzen ontvangen. De huidige collectie van Luxaflex® biedt een groot aantal verschillende vormen van raambekleding, voor ieder type raam en iedere woonstijl.

Ook de producten zelf worden continu doorontwikkeld. Bedieningsvormen en opties worden toegevoegd voor nog meer bedienings- en gebruiksgemak. Alle Luxaflex® producten worden speciaal voor de klant op maat gemaakt in  Alle Luxaflex® producten worden speciaal voor de klant op maat gemaakt in één van de Europese fabrieken.

Westmaas is al jaren dealer van het merk Luxaflex®. Als Inspiration dealer beschikken wij over de Luxaflex® shop met de nieuwste producten waar alle mogelijkheden en opties kunnen worden gezien en ervaren. Tegelijkertijd staat het Inspiration dealerschap garant voor een grote productkennis waar je van profiteert bij de advisering en installatie.

Onze merken: