Nouwens Bogaers tapijt Touch

Nouwens Bogaers

Tapijtfabriek Nouwens Bogaers is opgericht in 1945 in Tilburg. Het familiebedrijf wordt geleid door de derde generatie en is nog altijd gevestigd in Tilburg.

De tapijtcollectie van Nouwens Bogaers blinkt van oudsher uit in de ruime keuze in luxe wollen tapijten. Als specialist in dit genre heeft Nouwens Bogaers een aantal zowel traditionele als eigentijdse bouclés en frisés die de kwaliteit van wollen tapijt volledig tot hun recht laten komen.

Tegenwoordig omvat de tapijtcollectie ook een brede collectie tapijten van hoogwaardige synthetische vezels met een groot kleurenpalet. Deze tapijten zijn verkrijgbaar in de gebruikelijke breedte van 400 cm en in veel gevallen ook in 500 cm breed. Daarnaast bevat de collectie een aantal verrassende tapijttegels die niet alleen verkrijgbaar zijn in het bekende vierkante formaat van 50×50 cm maar ook in het vernieuwende plankformaat van 25×100 cm.

Als je op zoek bent naar een mooi stuk tapijt, bezoek dan de showroom en maak kennis met de tapijtcollectie van Nouwens Bogaers. We staan je graag bij met materiaaladvies en vakkundige installatie.

Onze merken: