Romo Fabrics Linara

Romo Fabrics

Het Britse stoffenbedrijf Romo Fabrics is opgericht door naamgever Robert Mould in 1902. Heden ten dage is het familiebedrijf actief in meer dan 70 landen wereldwijd.

De stoffen die Romo op de markt brengt kenmerken zich door de hoogwaardige kwaliteit en innovatieve designs. Verdeeld over de merken Romo, Black Edition, Kirkby Design, Mark Alexander, Villa Nova en Zinc bestrijkt de groep alle mogelijke interieurstijlen.

De collecties van Romo omvatten zowel als gordijn- als meubelstoffen. Bij zowel de uni’s als de dessins tref je alle mogelijke grondstoffen als katoen, linnen en polyester. Elke stof heeft zijn eigen kwaliteit, van de degelijkheid van technisch hoogwaardige vezels tot de charme en nonchalance van natuurlijke grondstoffen.

Prettige samenwerking, daar houden we van bij Westmaas Interieur. Juist daarom werken we graag met de collecties van Romo. Ook vanaf de overkant van het Kanaal worden bestellingen supersnel verwerkt en geleverd. Service die we graag doorgeven aan onze klanten.

Onze merken: