Serviceplissé

Op zoek naar een snelle, eenvoudige en goedkope raambekleding voor tijdelijk gebruik? Dan is onze serviceplissé iets voor jou!  Het is een wit papieren plisségordijn dat eenvoudig op maat kan worden gemaakt.

De serviceplissé is 100 cm breed en 180 cm hoog. Je kan de breedte eenvoudig op maat snijden of knippen zodat het past op je raam. Je monteert het met de zelfklevende plakstrip, direct op het raam of het glas, zonder schade door boor- of schroefgaten.

De serviceplissé kost € 6,95 inclusief BTW per stuk en is verkrijgbaar in onze winkel. Lukt het niet om de serviceplissé in de winkel op te halen? Geen probleem: we versturen ze door heel Nederland en daar buiten. Stuur dan een email met het gewenste aantal en het verzendadres. Je ontvangt dan z.s.m. een factuur en na ontvangst van de betaling wordt de bestelling opgestuurd naar het opgegeven adres. De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 10,00 inclusief BTW. Voor aantallen boven de 20 stuks: stuur even een mailtje voor prijs en condities.