Serviceplissé

Op zoek naar een snelle, eenvoudige en goedkope raambekleding voor tijdelijk gebruik? Dan is onze serviceplissé iets voor jou!  Het is een wit papieren plisségordijn dat eenvoudig op maat kan worden gemaakt. De serviceplissé is 100 cm breed en 180 cm hoog. Je kan de breedte eenvoudig op maat snijden of knippen zodat het past op je raam. Je monteert het met de zelfklevende plakstrip, direct op het raam of het glas, zonder schade door boor- of schroefgaten. De serviceplissé kost € 6,95 inclusief BTW per stuk en is verkrijgbaar in onze winkel. Lukt het niet om de serviceplissé in de winkel op te halen? Geen probleem: we versturen ze door heel Nederland en daar buiten. Stuur dan een email met het gewenste aantal en het verzendadres. Je ontvangt dan z.s.m. een factuur en na ontvangst van de betaling wordt de bestelling opgestuurd naar het opgegeven adres. De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 10,00 inclusief BTW. Voor aantallen boven de 20 stuks: stuur even een mailtje voor prijs en condities.

TMC 520 vlekkenformule

Onze favoriete vlekkenspray is TMC 520. Met TMC verwijder je eenvoudig en effectief vlekken uit tapijt en meubelstof. De vlekkenformule is kant en klaar verpakt in een handige spuitflacon en direct klaar voor gebruik. Je kan TMC prima gebruiken om vlekken direct te verwijderen uit je tapijt of andere textiele materialen. Maar het is ook prima geschikt om oppervlakte vervuiling te verwijderen van bijvoorbeeld zitvlakken of armleuningen van meubelen. TMC kan worden beschouwd als een universele ontvetter waarmee vrijwel iedere vlek veilig kan worden behandeld. Niet alleen wijzelf maar ook onze klanten zijn al jaren enthousiast over het gebruik van TMC. Is de flacon bijna leeg? Dan wordt hij snel weer aangevuld want TMC mag niet ontbreken in de schoonmaakmiddelenkast. De spuitflacon van 500 ml kost bij ons € 7,50 en is altijd ruimschoots op voorraad.

Luxaflex actie

Luxaflex Raamdecoratie staat al 70 jaar voor exclusieve en innovatieve raambekleding op maat. Dat mag gevierd worden dus daarom krijg je ieder 4e Luxaflex raamdecoratie product cadeau! Helemaal gratis! De actie begint op 1 april en loopt tot 30 april 2021. Voor de actie gelden de volgende voorwaarden:

  • de actie geldt voor alle raambekledingsproducten; horren, gordijnen, shutters en losse onderdelen zijn uitgesloten
  • de actie geldt op het basisproduct; losse onderdelen, extra opties en montage zijn uitgesloten
  • de actie geldt op het goedkoopste product en wordt direct verrekend op de bestelling
  • bij veelvouden van vier geldt de actie op de goedkoopste producten
  • de actie is niet geldig in combinatie met andere acties
Hoe gaat het in z’n werk? Het begint met een advies op maat. Dat kan in de Luxaflex Inspiration Shop in onze winkel. In deze shop vind je alle mogelijke voorbeelden van producten en demonstraties van de verschillende opties. Na het maken van je (voorlopige) keuze maken we een afspraak bij je thuis. Hier worden de maten opgenomen en bepaald welke mogelijkheden het beste bij jouw situatie passen. Het is ook mogelijk om direct een afspraak bij je thuis te maken. Als je al een voorkeur hebt voor een bepaald product nemen wij het juiste staalmateriaal mee, adviseren we ter plaatse en nemen we de juiste maten. Je ontvangt zo snel mogelijk een offerte op maat waarbij de actie direct wordt verrekend in het totaal. Wil je meer weten of een afspraak maken, bel dan met de winkel 0172 518107 of mail naar info@westmaas.nl.