Moduleo Transform Classic Oak 24932

Moduleo

Moduleo is producent van luxe vinylvloeren en maakt onderdeel uit van één van de grootste producenten van vinylvloeren, het in België gevestigde IVC. Als producent van vinyl- of PVC-vloeren voert Moduleo een aantal collecties met een groot aanbod aan hout- en steendecoren.

De belangrijkste voordelen van Moduleo vloeren zijn de kras- en vuilbestendigheid, onderhoudsvriendelijkheid en de ruime keuze in hout- en steensoorten. De vloeren worden meestal verlijmd gelegd op een geëgaliseerde ondervloer (dryback) maar kunnen ook zwevend worden gelegd zonder verlijming (click).

Met de collectie Moods gaat Moduleo nog een stap verder dan de traditionele plank- en tegelformaten. Door te variëren in maat en vorm ontstaat een eindeloos palet aan mogelijkheden die elke vloer een heel eigen karakter geeft. De uitgekiende formaten zijn op verschillende manieren met elkaar te combineren waardoor unieke legpatronen ontstaan. Bezoek voor inspiratie de speciale website van Moduleo Moods.

Als specialist zijn wij goed in staat om te adviseren over materiaal, kleur en legpatronen. Vanzelfsprekend zetten wij graag onze praktijkervaring en vakmanschap in om de vloer op de juiste manier te installeren.

Onze merken: