Vloer

De vloer is de basis van je interieur. Het kiezen van een vloer is dan ook een duurzame keuze waar je jaren plezier van wilt hebben. Maar waar kies je voor? Kies je voor het comfort en de warmte van zachte vloerbedekking of het gemak van een harde vloer? Wat is de functie van de vloer: is het voor de slaapkamer of werkkamer, woonkamer of misschien de trap? Heb je een harde vloer, hoe breng je dan een stukje extra comfort met een karpet op maat? Allemaal vragen die het best te beantwoorden zijn met alle voorbeelden en kleurstalen. In onze showroom zijn alle mogelijkheden overzichtelijk gepresenteerd en heb je ruime gelegenheid om te zien en te voelen. En daar kan je dan ook kennismaken met de gerenommeerde partners waar wij graag mee werken.

Ben je op zoek naar een specifiek artikel of merk dat hier niet vermeld staat, dan kun je altijd contact opnemen. Op speciaal verzoek gaan we graag op zoek naar het product van jouw wensen.

Tapijt

Verkrijgbaar in diverse structuren, van verschillende grondstoffen en met een onuitputtelijk kleurenpalet: dat is tapijt.

Karpetten

Geef zachtheid aan je interieur met een karpet. Ervaar het comfort (lekker op de grond zitten) en de akoestiek (tapijt absorbeert geluid).

Vakwerk

Het leggen van vloerbedekking is geen doe-het-zelf werk. Voorbereiding, uitvoering en afwerking vragen om vakwerk.

Trapbekleding

De trap is een bijzondere plek in het huis die speciale aandacht vraagt. Stofferen met tapijt biedt een aantal belangrijke voordelen.

Vinylstroken

Met PVC vinylstroken heb je een dijk van een vloer. De stroken zijn verkrijgbaar met plank- of steenmotief.

Laminaat

Al jaren is laminaat bekend als een praktische vlakke vloer. Handig in gebruik en eenvoudig in onderhoud.

Vinyl

Kamerbreed vinyl: probleemloze vlakke vloerbedekking die al sinds jaar en dag in vele interieurs wordt gebruikt.

Linoleum

Marmoleum is een op en top natuurproduct met het bekende gemarmerde dessin met een groot scala aan kleuren.