Velux dakraamproducten

VELUX dakraamproducten

VELUX® dakramen brengen daglicht tot leven. Wil je daglicht en ventilatie aanbrengen in je kamer dan bieden Velux dakramen hier de perfecte oplossing voor. Om deze innovatieve daglichtoplossingen te voorzien van raambekleding werkt Westmaas Interieur graag met VELUX dakraamproducten. Deze producten zijn in ontwerp, montage en gebruik perfect afgestemd op VELUX dakramen.

Voor zonwering en verduistering is het VELUX verduisteringsgordijn de ideale oplossing: het levert volledige verduistering en zorgt voor warmtewering. Ook als je behoefte hebt aan zonwering met behoud van daglicht zijn er verschillende VELUX producten zoals rolgordijnen en plissés. En op warme dagen bieden de VELUX buitenzonweringen een uitermate effectieve warmtewering. De VELUX dakraamproducten zijn uitermate gebruiksvriendelijk in de bediening zowel handmatig als elektrisch op netstroom of zonne-energie. Kortom, voor iedere wens op het gebied van daglicht- en privacyregulering van VELUX dakramen is er een passende oplossing.

In de showroom laten wij graag de voorbeelden van de VELUX dakraamproducten zien. Ook voor een maatwerkadvies op locatie en vakkundige montage kan je een beroep op ons doen.

Onze merken: