Sinds 1894 een begrip in de regio

Westmaas vestigde zich in 1894 in Woubrugge. Dat betekent dat we al meer dan 120 jaar bestaan. En daar zijn we best wel een beetje trots op.

Van oorsprong was het bedrijf een zadelmakerij gespecialiseerd in het maken en repareren van tuigen en het bekleden van rijtuigen. Daarnaast waren er ook toen de nodige activiteiten die verband houden met woninginrichting avant la lettre zoals het stofferen van meubelen en het maken van gordijnen en matrassen. Gaandeweg veranderde het accent naar meubelmakerij in eigen werkplaats en op lokatie. Na de oorlog veranderde de rol van lokaal ambacht naar detailhandel en verzorgde het bedrijf de totale woninginrichting: van meubels voor het hele huis tot bekleding van vloer en raam.

In al die jaren werd het ambacht in ere gehouden. En zo is dat nu nog steeds. Waar massa productie de overhand neemt specialiseert Westmaas zich in persoonlijke en maatwerkoplossingen. Ook anno vandaag ligt daar ons onderscheidend vermogen: het aanbieden van eigentijdse materialen en techniek gecombineerd met persoonlijke aandacht en oorsponkelijk vakmanschap. Altijd op maat gemaakt, speciaal voor jou.